IMI na SIC Impact 2018

Институтот за Маркетинг Истражувања (ИМИ) на SIC Impact 2018

Драги пријатели,

Нашата идеја е избрана во топ 5 идеји за Македонија во рамките на SIC Impact 2018.

Поддржете не во нашите напори да создадеме анимирана серија од кратки видео-епизоди, со детски лик од претшколска возраст во главната улога, со чија помош, на забавно-едукативен начин ќе се обидеме повторно да ја „отклучиме“ креативноста и претприемачкиот дух кај повозрасните.

За таа цел, можете да ги искористите следниве опции:

1. Да кликнете на сликата под текстот (сликата на која е логото на Институтот за Маркетинг Истражувања-ИМИ, при што насловот на проектот е „Остани дете – задржи ја креативноста и претприемачкиот дух“ или на англиски „Stay a child – keep your creativity and entrepreneurial spirit

2. Да кликнете на like – ми се допаѓа.

Исто така можете да гласате и директно преку веб-страната, фејсбук-страната и инстаграм профилот на Smart Start проектот.

Web: http://bit.ly/SICImpact2018VoteNow

Facebook: https://www.facebook.com/SmartStart4u/

Instagram: https://www.instagram.com/smartstart4u/

Ви благодариме за поддршката!