Институтот за Маркетинг Истражувања (ИМИ) на SIC Impact 2018

Драги пријатели, Нашата идеја е избрана во топ 5 идеји за Македонија во рамките на SIC Impact 2018. Поддржете не во нашите напори да создадеме анимирана серија од кратки видео-епизоди, со детски лик од претшколска …

Continue reading